Gjeka dhe Hajdinaga bojkotojnë pjesëmarrjen në debate televizive.

0

Kryetari i Partisë demokratike Fatmir Gjeka në profilin e vet personal njoftoi që lista “Zgjohu Ulqin“nuk do të dërgojnë përfaqësues në debatet televizive të organizuara nga Tv Teuta duke mos dhënë arsye tjera.

Në debatin e parë të organizuar nga Tv Teuta munguan përfaqësuesit e listës “Zgjohu Ulqin” dhe URA. Debati i filloj me një polemike të Skender Elezagiq i cili kritikoi televizionin për mospjesëmarrje në debat përfaqësuesit e PD-së dhe URA.

Pas këtij lajmërim u bë e qartë që kjo listë do të bojkotojnë pjesëmarrjen në debate televizive.

Njoftimi i plotë i Fatmir Gjekës:

“Partia Demokratike njofton anetarët, simpatizuesit dhe opinionin e gjërë se perfaqesuesi i listes “Zgjohu Ulqin” nuk do të marre pjese në emisionet parazgjedhore te cilët i organizon TV Teuta.”