Forca uron Krishtlindjet

0

MESAZH URIMI ME RASTIN E FESTËS SËKRISHTLINDJEVE

 

Festat fetare tek populli ynë gjithherë kanë qenë ngjarje  nakanë bashkuar. Si çdo vit edhe sivjet, kremta e Krishtlindjes sjellmesazhin e paqës, dashurisë, respektit, mirëkuptimit dhetolerancës midis popujve

 shpresojmë se Krishtlindjet e tjera do  na gjejnë  mirë,   bashkuar,   begatë,   vendosur  ndërtimin e shoqërisë sonë.  
 gjithë besimtarëve shqipëtar  fesë katolike, anembanë botës festojnë këtë natë  shenjtë Gëzuar Krishtlindjet.

Ju dëshiroj shëndet, mbarësi, paqë dhe lumturi  jetën tuaj. Uroj  Krishtlindjen ta kaloni  atmosferë tolerance, paqëjedhe dashurie me familjet tuaja

Për shumë mote, Gëzuar

 

Kryetar

Nazif Cungu