Forca uron besimtarët me rastin e muajit të Ramazanit

0

URIMI PËR MUAJIN E MADHËRUESHËM TË RAMAZANIT – FORCA

Të nderuar,
të ghithë besimtarëve të fesë Islame i urojë, për shumë vjetë muajin e bekuar të Ramazanit duke i dëshiruar shëndet dhe mbarësi në familjet e tyre. Zoti ua shtoftë të mirat dhe ua lehtësoftë përballimin e agjërimit!
Edhe njëherë, URIME dhe për hajr muaji i Ramazanit!

Zyra e Forca-ës