Forca: Mesazh urimi për festën e Vitit të Ri

0

Të nderuar,

Me shpresë    Viti  i Ri  2019  jetë vit i suksesëshëm dhepozitiv   gjitha segmentet e jetës posaçërisht për shqiptarëtanë e mbanë botës. 

Uroj  ky vit  sjellë  familjet e juaja shëndet,begati, mirëkuptim dhe tolerance, Urime!

Qoftë një vit i mbarë për  gjithë ne.  Gëzuar!

 

                                                                      Kryetar

Nazif Cungu