Forca: Mesazh ngushëllimi Ambasadës së SHBA në Mal të Zi

0

Ulqin, 29.04.2020

Nr. 800-23/20

E ndëruara Shkëlqesi zonja Rising Reinke,

Në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal, ju shpreh ngushëllimet e sinqerta lidhur me pandeminë Covid 19 e cila ka kapluar gjithë botën poashtu dhe qytetarët e SHBA-së. Në këto momente të vështira mendimet tona janë me ju, popullin tuaj dhe me familjet e të prekurve.

Dhimbja për humbjen zorë  mundet të shprehet me fjalë, por Forca e Re Demokratike është me popullin amerikan në këto momente të vështira.

Të gjithë qytetarëve të SHBA-së i dëshirojmë që të gjejnë forcën dhe tejkalojnë këtë pandemi, ndërsa të prekurve shërim të shpejt dhe të sukseshëm.

Me respekt,

Kryetar

Nazif Cungu