Forca e Re Demokratike uron festën e Kurban Bajramit

0

URIMI PËR FESTËN E KURBAN  BAJRAMIT

Të nderuar besimtarë të besimit islam, shpresoj  dhe uroj që festa e madherueshme e Kurban Bajramit të ju sjell begati dhe harmoni familjare.

Bajrami eshte festë e paqes dhe dashurisë, prandaj në këtë frymë dëshiroj të mbizotërojë toleranca ndërfetare dhe ndërnjerëzore tek të gjithë neve.

Në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal, përzemërsisht ju uroj  këtë festë të madhe fetare, njeherit te gjihe qytetareve qe jane duke kryer ritualin e Haxhit ne vendin e shenjte te Qabes, ju urojme perzemersisht kete titull te madh shpirterore dhe fetare.

Gëzuar dhe për shumë mot!

.

Me respekt,

Kryetari

Nazif Cungu