Forca dhe UDSH së bashku në zgjedhjet parlamentare

0

Forca e Re Demokratike dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve kanë arritur marrëveshjen që në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të dalin në koalicion, i cili do të jetë i hapur edhe për subjektet e tjera shqiptare.
Në kumtesën për media të këtyre partive thuhet se ky koalicion është i domosdoshëm për arritjen e qëllimeve të shqiptarëve në Mal të Zi, dhe se bisedimet me partitë tjera do të vazhdojnë në të ardhmen.