Fillon asfaltimi i unazës

0

Sot në mëngjes ka filluar asfaltimi i unazës në qendër të Ulqinit, cka mund të vërehet edhe nga fotografitë.

Duke parë ritmin, pritet që asfaltimi të përfundojë shpejt dhe të hapet për qarkullim në ditët e ardhshme.