Eljesa: Fëmija i parë nga Ulqini në vitin 2015

0

Sic shkruan e përditshmja “Dnevene Novine”, fëmija i parë nga Ulqini i lindur në vitin 2015 është Eljesa Dervishi.

Ajo lindi në spitalin e Tivarit, të enjten me 1 janar në orën 8.25 minuta dhe peshon 3.4 kilogram.

Si Eljesa ashtu edhe nëna e saj Jehona ndihen mirë.