Ekipi i Taekwondo-së Ulqini ngriti dy trofe në Sarajevë

0

TAEKWONDO TEAM ULQINI
Gjatë kësaj fudjave në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë Sarajevo open 2018 për të dy diciplinat Ndeshje dhe Forma. Turneu mblodhi afër 700 garues nga 7 vende me 61 klube. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u prezantu me 26 garues në të dy diciplinat. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini kthehet me 28 medalje, 11 të arta, 7 të argjendit, 10 të bronzit.

SUKSESI NË DICIPLINËN E FORMAVE:
? Sumeja Bisha, Dion Mustafa, Amell Nuti, Xheneta Kanaqeviq, Medina Kanaqeviq, Ardit Dervishi.
? Amra Dushku, Arta Ismailaga, Edina Kraja, Enes Dushku, Amrudin Hoxha,
? Sara Kraja, Hana Tivari, Bledar Kasmi, Mehrudin Muçaj, Vesa Dervishi, Hadi Resulbegu.
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fiton trofeun 
? e vendit të parë në diciplinën e Formave.

SUKSESI NË DICIPLINËN E NDESHJEVE:
? Amella Nuti, Merisa Malokraja, Sara Kraja, Arta Ismailaga, Mersida Demiri.
? Mervana Muçaj, Enis Kurti.
? Abdullah Dervishi, Besart Kuqi, Amar Bakalli, Bledar Kasmi.
Në rëditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi trofeun ? e vendit të dytë për kategorinë e kadetëve të rinjë.

Falenderojmë të prindërit për përkrahjen e tyre si dhe të gjithë sponsorët që na lehtësuan udhëtimin tonë në këtë aktivitet sportivë.

TKD ULQINI:
FIKRET DUSHKU, prof.