EEMZ: Pjesë të Ulqinit edhe nesër pa rrymë

0

Për shkak të punimeve në trafostacionin Plazhi i Madh 1, nesër pa rrymë nga ora 10.00 deri 16.00 do të jenë zonat e Plazhit të Madh, Gjeranave, Shtoji, Shëngjergji dhe Ada, njoftohet nga kjo kompani.