Dyshime dhe akuza kundër Komunës së Ulqinit për manipulime me tendera

0

Kompania “Fidelity Consulting D.O.O” ka hedhur dyshime dhe akuza kundër Komunës së Ulqinit në lidhje me procedurat tenderike. Sipas kësaj kompanie, Komuna e Ulqinit në mënyrë të dyshimtë dhe të paqartë ka anulluar tenderin fituar nga kjo kompani, në lidhje me punimin e Strategjisë për zhvillimin e turizmit deri në vitin 2023.

Nga “Fidelity Consulting D.O.O” thonë se kompanie tjetër që u paraqit në tender i takon një ish kryetari të komunës.

Tekstin e plotë mund ta lexoni duke ndjekur linkun e mëposhtëm.

http://finomen.me/bozanstvena-komedija-nabavke-male-vrijednosti/