Dritan Kurti zgjidhet kryetar i ri i shoqatës “Ora”

0

Në mbledhjen e sotme të shoqatës joqeveritare “Ora”, u zgjodh edhe kryetari i ri i saj, mëson portali lajm.me.

Në mandatin e ardhshëm këtë detyrë do ta kryej Dritan Kurti, pasi kryetarit të deritanishëm Bajram Mehmeti i ka kaluar mandati.

Shoqata “Ora” është e njohur për një sërë aktivitetesh në promovimin dhe ruajtjen e trashigimisë historiko-kulturore të Anës së Malit.

 

 

foto: facebook