Drejtoria për tatime: Nga janari Komuna e Ulqinit e bllokuar.

0

Në fillim të janarit Komuna e Ulqinit do jetë e bllokuar, thotë drejtori i drejtorisë tatimore të Malit të Zi Miomir M. Mugosha për Tv Viijesti.

Kjo do të ndodhë për shkak që disa komuna nuk kanë bërë riorganizimet dhe kanë trend të vazhdueshëm të borxhit tatimorë e njëra nga ato edhe komuna e Ulqinit.

Nuk është një vendim i zakonshëm por e vetmja mënyrë, sepse që një kompani të ringjallet nuk mund të ketë 20-30% më tepër të punësuar.

Duhet te arrijmë ë një numër optimal të punësuarve dhe funksione publike të shëndoshtë thotë Mugosha.