Drejtoria Fitosanitare ngre alarmin për ullinjtë

0

Drejtoria Fitosanitare e Malit të Zi ka reaguar dje me një lajmërim ku bën apel që sa më shpejt të bëhet trajtimi ullinjve në rajonin e Ulqinit dhe Tivarit, pasi numri i mizës që godët këtë kulturë është shtuar dukshëm.

Deri te ky përfundim erdhën ekspertët etimolog të kësaj drejtorie në analizat e kryera me 15 shtator.