CTC Cungu, qendra e re tregtare në Ulqin. 15% zbritje deri me 30 qershor

0

Diten e djeshme praninë e një numri të madh të qytetarëve, në Ulqin u bë hapja solemne e qendrës tregtare CTC Cungu.

Në ceremoni morën pjesë personalitete të shquara nga jeta  publike e qytetit, kurse fjalen e hapjes e mbajti pronari i kompanisë Cungu&Co, Nazif Cungu, i cili falenderoi të gjithë të pranishmit për pjesmarrjen dhe të gjithë ata që kanë kontribuar në realizimin e këtij projekti.

Me rastin e fillimit të punës për blerësit kompania ofron zbritje prej 15% deri me 30 qershor.