Çapuni nga Qabeja uron festën e Kurban Bajramit (foto)

0

Qytetarë të nderuar,

Po ju dërgoj selamet dhe përqafimet nga Qabeja e bekuar. Gëzuar nga zemra festën e Bajramit, festën e sakrificës.

Ditët e kësaj feste janë ditët më të mira që të përkujtojmë sakrificën e babës Ibrahim, mundin e nënës Haxhire, durimin dhe besimin e djalit Ismail dhe shpërblimin dhe mëshirën e të madhit Zot. Ibrahimi është babai i të tri feve dhe na takon neve që ta lartësojmë këtë emër, nderojmë sakrificën dhe të kemi durim për shpërblimin.

Zoti na gëzoftë të gjithëve së bashku, sot e mot mot.