Cakuli, Nimanbegu dhe Nika, zgjedhen nënkryetarë të Forcës

0

Kumtesë për media​

Në mbledhjen e Këshillit Qendror të Forca-ës së Re Demokratike, të mbajtur me 09.10.2017 njëzëri janë zgjedhur për Nënkryetar Xhaudet Cakuli, Genci Nimanbegu dhe Faik Nika.

 

Zyra shtypit,

FORCA