Art Club organizon orë përkujtimore me rastin e vdekjes së poetit Basri Çapriqi

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë Orë përkujtimore me rastin e vdekjes së poetit, studiuesit dhe profesorit universitar prof. dr. Basri Çapriqi, anëtar i shoqatës.

Ora përkujtimore do të mbahet të enjten, më 18 janar 2018, në orën 11.00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit.