Art Club: Nesër përurimi i botimit “Thesar kombëtar i mërgatës shqiptare në Suedi”

0
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani” (Suedi) kanë kënaqësinë t’Ju ftojnë në përurimin e numrave 5 dhe 6 të botimit “Thesar kombëtar i mërgatës shqiptare në Suedi”.
Përurimi do të mbahet të enjten, më 21 korrik 2016, ora 20.00, në Galerinë e Arteve të Qendrës së Kulturës – Ulqin.