Armend Milla emërohet ndihmës ministër në Ministrinë e turizmit

0

 

Ndihmës Ministri i ri nga rendet e Forcës së Re Demokratike

për u.d. drejtorit gjeneral të Drejtoratit për përcjelljene rrjedhave turistike si dhe qarkullimit turistik para Ministrisë  Turizmit dhe zhvillimit hapsinor ështëzgjedhur Z. Armend Milla.

Ka diplomuar në Kolegjin Amerikan për Menaxhment dhe Teknologji, drejtim Turizëm dhe shërbime ndërsa studimet post-diplomike i ka mbaruar në Londër në Univerzitetin Gloucestershire, drejtim Biznes Administrim.

Ka punuar në Organizatën turistike të Ulqinit si Koordinator për taksë banim dhe  pas si bashkpuntorë për marrdhënje me publikun dhe marketing.

 

 

Shërbimi i Medias i Forcës  Re Demokratike