Ansambli “Marinarët” fiton vendin e dytë në festivalin e Prizrenit (foto)

0

Ansambli nga Ulqini “Marinarët” mori pjesë në festivalin e këngës qytetare në Prizren, i ciliu mbajt me 14 dhe 15 nëntor.

Pas një paraqitjeje shumë të mirë, ansambli nga Ulqini arriti të fitojë vendin e dytë.