Anomalitë e Ulqinit: Koshat për mbeturina nuk na duhen

0

Kur nuk ishin koshat ankoheshim se nuk janë.

Tani që janë vendosur nuk na duhen.

Kjo foto e shkrepur nga një lexuesi ynë, flet më së miri për kujdesin tonë ndaj ambientit dhe imazhit të qytetit.