Aksion për pastrimin e qytetit

0

Më datën 14.09.2018 do të mbahet akcioni ,,Lets do it Montenegro,,I treti me rradhë që Komuna e Ulqinit e organizon në bashkëpunim me Asociacionin për Prosperitet Demokratik ZID.

Komuna ka caktuar lokalitetet që do të pastrohen të cilët në të shumtën e rasteve gjinden në afërsi të plazheve. Edhe këtë vit aksionit do ti bashkëngjiten OJQ-të ,shkollat , punëtorët e plazheve dhe institucioneve dhe aktivistë që angazhohen për ruajtjen e ambientit. Me këtë rast komuna i bën thirje edhe njëherë të gjithë të interesuarve që të japin ndihmesën e tyre për një qytet sa më të pastër.

OPŠTINA ULCINJ – KABINET PREDSJEDNIKA

KOMUNA E ULQINIT – KABINETI I KRYETARIT

MUNICIPALITY OF ULCINJ – MAYOR’S OFFICE