Aksion: Pastrohet bregu i detit rreth Kalasë

0

Në aksionin e përbashkët të ndërmarrë nga Komuna e Ulqinit në koordinim me NP Veprimtari Komunale, zyrën ICP Office, si dhe klubet e zhytjes “D’ulcinium”, nga Ulqini dhe “Peja” e “Kosova” nga Kosova, sot është bërë pastrimi i bregut të detit rreth Kalasë.

Në aksion ndihmuan edhe një numër qytetarësh që janë banor të kësaj zone.

Aksioni do të vazhdojë edhe në pjesët e tjera ku pastrimi është i nevojshëm.