5 produktet më të mira të bukurisë të bëra në shtëpi

0

Përkujdesja për lëkurën, flokët dhe thonjtë është sigurisht e rëndësishme, por kostoja është shpeshherë shumë e lartë. Produktet më të mira të bukurisë lavdërohen me përbërësit e tyre natyralë, kështu që është më e lehtë dhe shumë më pak e kushtueshme për t’i bërë vetë në shtëpi duke përdorur këta përbërës.

Më poshtë kemi përgatitur për ju listën e 5 produkteve më të mira të bukurisë që mund t’i bëni vetë nga komoditeti i shtëpisë suaj.

1. PËRDORENI VAJIN E ULLIRIT PËR TË HEQUR GRIMIN

2. PËRZIENI MJALTIN ME SHEQER PËR NJË PEELING PERFEKT DHE LËKURË TË BUTË DHE TË USHQYER

3. KURONI MAJAT E DJEGURA TË FLOKËVE ME ÇAJ KAMOMILI

4. FORCONI THONJTË ME NJË PËRZIERJE NGA BIRRA, VAJI I ULLIRIT DHE UTHULLA E MOLLËS

5. KOSI SHËRBEN SI MASKË E SHKËLQYER PËR FYTYRËN