20 flamujt më të bukur në botë. Renditet edhe ai shqiptar

0

Jo shumë kohë më parë në vitin 2012, flamujt e gjitha vendeve të botës ishin mbledhur në një vend me qëllim që të shihej se cili ishte flamuri më i bukur në botë, ftesa për pjesëmarrje i ishte dërguar secilit vend anembanë botës, edhe atyre në terrenet më të vështira, disa prej të cilave shumë njerëz nuk e dini se ekzistonin si shtete, transmeton lajmi.net

Koleksioni kishte pasur në vete paraqitje elegante që të linin pa frymë, sepse secili nga pjesëmarrësit dëshironte që flamuri i vendit të tij të dilte më i bukuri. Flamujt me të gjitha ngjyrëat format dhe modelet e mundshme ishin pjesë e garës, dhe më poshtë ju mund ta shihni se kush e ka fituat garën.

20. Flamuri i Republikës Dominikane

19. Flamuri i Libanit

18. Flamuri i Gjermanisë

17. Flamuri i Australisë

16. Flamuri i Italisë

15. Flamuri i Pakistanit

14. Flamuri i Koresë së Jugut

13. Flamuri i Indisë

12. Flamuri i Finlandës

11. Flamuri i Shqiptar

10. Flamuri i Bhutanit

9. Flamuri i Filipineve

8. Flamuri i Greqisë

7. Flamuri i Spanjës

6. Flamuri i Portugalisë

5. Flamuri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës

4. Flamuri i Kanadasë

3. Flamuri i Brazilit

2. Flamuri i Mbretërisë së Bashkuar

1. Flamuri i Meksikos